VKK “Vasa Stajić” najoštrije osuđuje napade na Mariniku Tepić

Vojvođanski kulturni klub “Vasa Stajić” najoštrije osuđuje napade na potpredsednicu Stranke slobode i pravde Mariniku Tepić i zahteva od nadležnih državnih organa da počnu da rade svoj posao i pod hitno pronađu i primereno kazne one koji su Mariniki ugrozili sigurnost ispisujući gnusne poruke pretnji i mržnje na ogradi kod beogradske bolnice “Dragiša Mišović”.

Podsećamo da ovo nisu prve pretnje i poruke mržnje koje hrabra političarka Marinika Tepić dobija zbog svog predanog angažmana na otkrivanju i javnom prezentovanju zastrašujućih koruptivnih aktivnosti naprednjačke vlasti.

S obzirom na činjenicu da do sada nikada nisu identifikovani, a pogotovo ne kažnjeni oni koji su ranije pretili Mariniku Tepić, sa pravom možemo da sumnjamo da iza napada na nju stoji upravo vlast i bulumente nasilnika koji rade u njenoj službi.

VKK “Vasa Stajić” je uveren da ni ove pretnje, kao ni prethodne, neće zaustaviti Mariniku da javnosti predočava informacije, dokumente i argumente o pravom licu naprednjačke vlasti, i da na taj način zapravo nadomeštava rad institucija.

Upućujemo snažnu poruku solidarnosti Mariniki Tepić, uvereni da ćemo zajedno dočekati trenutak kada će oni koji danas vode državu odgovarati za svoja zlodela.

Novi Sad, 23. decembar 2020.

VKK “Vasa Stajić”